Ingrediente:
750 gr cartofi ,3 salote ,500 gr ciuperci ,185 gr sunca ,60 gr unt ,280 ml supa de pui ,½ lingurita sare ,2 linguri ceapa ciorii ,2 linguri amidon ,1 lingura de apa rece ,125 gr smintina ,¼ lingurita seminte de anason stelat sau de susan prajit
Pentru 4 portii.
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie in sferturi, se fierb in apa sarata si se scurg. Sunca si ciupercile se taie feliute, salotele se toaca marunt. Se soteaza salotele in unt, apoi se adauga sunca si ciupercile, si se mai soteaza inca 2 min. Se stinge cu supa fierbinte si se adauga cartofii, ceapa ciorii si sarea. Amidonul se amesteca cu apa rece si se toarna peste cartofi, pana fierb. Treptat se introduce si smantana.Se presara cu semintele de anason sau susan.
< Anterior | Urmator > |
---|