Cartofi cu sunca si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi cu sunca si ciuperci

Cartofi cu sunca si ciuperci

Ingrediente:

750 gr cartofi ,3 salote ,500 gr ciuperci ,185 gr sunca ,60 gr unt ,280 ml supa de pui ,½ lingurita sare ,2 linguri ceapa ciorii ,2 linguri amidon ,1 lingura de apa rece ,125 gr smintina ,¼ lingurita seminte de anason stelat sau de susan prajit
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie in sferturi, se fierb in apa sarata si se scurg. Sunca si ciupercile se taie feliute, salotele se toaca marunt. Se soteaza salotele in unt, apoi se adauga sunca si ciupercile, si se mai soteaza inca 2 min. Se stinge cu supa fierbinte si se adauga cartofii, ceapa ciorii si sarea. Amidonul se amesteca cu apa rece si se toarna peste cartofi, pana fierb. Treptat se introduce si smantana.Se presara cu semintele de anason sau susan.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sunca si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Fettuccine cu ton si rosii
Ciorba de salata
Supa Imperiala
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Paine pictata
Tarta de ciocolata
Crema Toffee
Cozonac
Chec aperitiv,stelute si braduti
Muschiulet de porc cu susan
Caipirinha
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Prajitura cu gutui si branza
Chocolate cheesecake