Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate cheesecake
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Salata de fasole cu ton
Ardei copti pane
Kisir -  salata de griu
Placinta  cu pui, spanac si branza
Ciocolata
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Feta cu rosii uscate,in ulei
Portofele de cod cu fasole verde
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Bruschette cu dovlecei
Tarta de ciocolata
Sarmale fara carne
Ciorba din pipote de curcan