Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Salata de mango
Marmelada de zmeura
Chiftelute de calamari
Prajitura cu gutui si branza
Pateuri umplute cu sunca
Faguri cu forma
Tarta de ciocolata
Vegeta de casa
Chec aperitiv,stelute si braduti
Cornuri cu unt
Bruschette cu dovlecei
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda