Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu visine si ciocolata
Chiftelute cu porumb
Melitzanosalata Agioritiki
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Oua umplute
Maultaschen cu sos de rosii
Pogacele cu jumari
Um Ali - budinca egipteana din paine
Vinete umplute
Paine cu seminte
Castraveti cu maioneza de avocado
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Papanasi