Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata prajita
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tort de nuci
Rulada de pui
Chocolate cheesecake
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pui cu legume de primavara
Cosulete umplute
Salata de telina si morcovi rasi
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Ardei umpluti II
Bulion de rosii
Agliata Verde
Rulada cu cascaval