Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Ardei umpluti,mai altfel
Tropical salad with coconut shrimps
Chec cu ficat
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Legume umplute
Somon la gratar
Lasagne cu spanac si branza chevre
Pateuri umplute cu sunca
Friptura de miel in slowcooker
Gogosele din flori de dovleac
Vegeta de casa
Prajitura cu zmeura si pomelo
Salata de Boeuf
Salata de cartofi cu ton