Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Ingrediente:

3 cepe medii ,450 gr ciuperci proaspete ,5 oua la temperatura camerei ,5 linguri de faina ,5 linguri de smintina ,1 legatura de marar ,1 legatura de patrunjel ,3 linguri de ulei ,sare, piper

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete, se calesc in ulei si se sting cu apa.Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca. Se preincalzeste cuptorul. Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Ciupercile se amesteca cu galbenusurile, smantana, verdeata tocata. Se adauga si albusurile si faina. Se amesteca usor ca sa nu se lase. Se pune in tavi si se da la cuptor cca 50’ pina se rumeneste frumos. Primele 30’ nu se deschide cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Adauga comentariu la reteta - Chec de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tamagoyaki
Taameia
Parmigiana di melanzane
Tarta cu mere
Rulada de omleta
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Supa crema de ciuperci
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Salata Manager
Salata de telina,citrice si rodie
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pate Brisee
Pasca cu ciocolata