Ciuperci cu scoici

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci cu scoici

Ciuperci cu scoici

Ingrediente:

ciuperci 500g ,scoici in cochilii 1 kg ,lamaie ,otet 50 ml ,o bucata ceapa ,o capatana usturoi ,4 linguri sos tomat ,maioneza 200g

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute si se pun peste ciupercile asezate pe un platou.
   Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat ( 4 linguri maioneza si 4 linguri de sos tomat sau o lingura de bulion natur), si se pune langa ciuperci.Se servesc numai reci.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu scoici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon afumat pe scandura de cedru
Pesto di rucola
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tagliatelle cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Melcisori de pizza
Salata de telina si morcovi rasi
Crap la cuptor (pe gratar)
Chocolate Gugelhupf
Piept de pui, la cuptor
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Friptura de vitel in ulei
Ciorba de miel
Crenvursti in aluat