Ciuperci cu scoici

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci cu scoici

Ciuperci cu scoici

Ingrediente:

ciuperci 500g ,scoici in cochilii 1 kg ,lamaie ,otet 50 ml ,o bucata ceapa ,o capatana usturoi ,4 linguri sos tomat ,maioneza 200g

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute si se pun peste ciupercile asezate pe un platou.
   Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat ( 4 linguri maioneza si 4 linguri de sos tomat sau o lingura de bulion natur), si se pune langa ciuperci.Se servesc numai reci.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu scoici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Crutoane aromate
Faguri cu forma
Chiftelute de calamari
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Praz umplut cu ciuperci
Tiramisu
Pateu din ficat de porc
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort de nuci
Rulada de omleta
Paste cu spanac si gorgonzola
Chec cu ficat
Pate Brisee
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean