Ciuperci cu scoici

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Ciuperci cu scoici

Ciuperci cu scoici

Ingrediente:

ciuperci 500g ,scoici in cochilii 1 kg ,lamaie ,otet 50 ml ,o bucata ceapa ,o capatana usturoi ,4 linguri sos tomat ,maioneza 200g

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie. Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute si se pun peste ciupercile asezate pe un platou.
   Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat ( 4 linguri maioneza si 4 linguri de sos tomat sau o lingura de bulion natur), si se pune langa ciuperci.Se servesc numai reci.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu scoici


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Paine  pe vatra
Tarta de ciocolata
Bors de iarna cu afumatura
Omleta cu orez la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Tort de ciocolata
Cartofi cu conopida si branza
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Palet de dames
Painici cu busuioc
Tort din alune de copac
Supa de dovleac cu gorgonzola
Salata de telina si morcovi rasi
Spaghetti Carbonara