Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

600 gr ciuperci proaspete , 7 oua, 3 cepe, patrunjel, marar, sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile cu ceapa tocata, se adauga condimentele si verdeata tocata, se lasa la racit. Dupa racire se adauga ouale intregi. Se toarna in tava tapetata si se lasa la rumenit.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Tort cu cafea si gem de zmeura
Muffins cu usturoi si ierburi
Supa crema de ciuperci
Cirnati cu fenel
Prajitura cu mere caramel
Rulada cu cascaval
Friptura de curcan cu mere
Prajitura cu visine si ciocolata
Ciorba de praz cu zeama de varza
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tarte Flambée
Salsa cruda
Creveti crocanti cu cocos
Caltabosi