Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

600 gr ciuperci proaspete , 7 oua, 3 cepe, patrunjel, marar, sare, piper, condimente

Mod de preparare:

Se calesc ciupercile cu ceapa tocata, se adauga condimentele si verdeata tocata, se lasa la racit. Dupa racire se adauga ouale intregi. Se toarna in tava tapetata si se lasa la rumenit.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Prajitura Lia
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Rulada de pui intreg
Inghetata de cocos
Bruschette cu legume si tofu
Rulada de vita cu sunca
Tartiflette
Supa Imperiala
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Quinoa cu legume
Stifatho
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Supa crema de ciuperci
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca