Drob de pui

Drob de pui

Tags:

Ingrediente:

350 gr ficatei pasare ,400 gr pipote ,1 ceapa de marime mijlocie ,2 legaturi patrunjel verde ,2 legaturi marar verde ,6 oua ,100 ml ulei ,sare, piper, unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la scurs si racit.
Intre timp se curata ceapa,patrunjelul si mararul,se spala si se taie in bucati. Se dau toate prin masina de tocat. Se adauga 4 oua, sare, piper si ulei,se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
   Se lasa 20 minute,apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste.

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Placinta  cu pui, spanac si branza
Ciorba de praz cu zeama de varza
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Papanasi
Rulada cu cascaval
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Rulouri din piept de pui
Melcisori de pizza
Prosciutto di Parma e melone
Rulada de ciuperci
Chiftelute din orez
Bulete cu cascaval la cuptor
Tort din alune de copac
Friptura aromata de porc