Drob de pui

Drob de pui

Tags:

Ingrediente:

350 gr ficatei pasare ,400 gr pipote ,1 ceapa de marime mijlocie ,2 legaturi patrunjel verde ,2 legaturi marar verde ,6 oua ,100 ml ulei ,sare, piper, unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la scurs si racit.
Intre timp se curata ceapa,patrunjelul si mararul,se spala si se taie in bucati. Se dau toate prin masina de tocat. Se adauga 4 oua, sare, piper si ulei,se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
   Se lasa 20 minute,apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste.

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de porc cu sorici
Supa Imperiala
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Salsa cruda
Caipirinha
Inghetata prajita
Sarmale fara carne
Ardei umpluti cu legume
Tagliatelle a La-Chef-A
Sirop de citrice
Inghetata de cocos
Medalion de vinete
Pachetele cu porumb si branza
Sparanghel verde cu bacon
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella