Drob de pui

Drob de pui

Tags:

Ingrediente:

350 gr ficatei pasare ,400 gr pipote ,1 ceapa de marime mijlocie ,2 legaturi patrunjel verde ,2 legaturi marar verde ,6 oua ,100 ml ulei ,sare, piper, unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la scurs si racit.
Intre timp se curata ceapa,patrunjelul si mararul,se spala si se taie in bucati. Se dau toate prin masina de tocat. Se adauga 4 oua, sare, piper si ulei,se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
   Se lasa 20 minute,apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste.

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Muffins cu spanac
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Supa de dovleac cu gorgonzola
Rulouri din piept de pui
Supa gulas
Pateuri umplute cu sunca
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tartiflette
Bruschette cu dovlecei
Pesto di rucola
Paine cu iaurt