Drob de pui

Drob de pui

Tags:

Ingrediente:

350 gr ficatei pasare ,400 gr pipote ,1 ceapa de marime mijlocie ,2 legaturi patrunjel verde ,2 legaturi marar verde ,6 oua ,100 ml ulei ,sare, piper, unt

Mod de preparare:

Se spala bine ficatul si pipota si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare.Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la scurs si racit.
Intre timp se curata ceapa,patrunjelul si mararul,se spala si se taie in bucati. Se dau toate prin masina de tocat. Se adauga 4 oua, sare, piper si ulei,se amesteca foarte bine apoi se pun la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
   Se lasa 20 minute,apoi se scoate si se adauga pe deasupra celelalte 2 oua batute bine. Se pune din nou la cuptor pana se rumeneste.

Adauga comentariu la reteta - Drob de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Sarmale fara carne
Ciorba de praz cu zeama de varza
Marmelada de zmeura
Ciorbita de pui si fasolica verde
Vanilla Club
Faguri cu forma
Friptura de mistret
Bulete cu cascaval la cuptor
Tortelete cu crema Toffee
Chocolate cheesecake
Melitzanosalata Agioritiki
Chec aperitiv,stelute si braduti
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine