Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Rulada de vita cu sunca
Crema de zahar ars
Salata de telina si morcovi rasi
Tartiflette
Salata Manager
Praz umplut cu ciuperci
Pasca cu ciocolata
Tocanita de naut la cuptor
Pachetele cu porumb si branza
Tropical salad with coconut shrimps
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine