Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune si ardei
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Vegeta de casa
Bulete din ciupercute
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Pateu din ficat de porc
Inghetata prajita
Ciorba din pipote de curcan
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Rulada de omleta
Caviar de vinete
Tarta cu crème brûlé
Agliata Verde
Aluat cu branza