Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ghiveci de orez cu legume
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Ciuperci umplute cu legume
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Supa din trei feluri de peste
Crema Toffee
Rulada de vita cu sunca
Supa de pui - rapida
Antricot cu sos de piper verde
Sesame Chicken
Rosii umplute cu ton
Marmelada de zmeura
Paste cu ciuperci si rosii
Friptura de porc cu sorici
Tort de portocale