Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Chec aperitiv,stelute si braduti
Fursecuri cu gem
Dulceata de portocale cu ciocolata
Castraveti cu maioneza de avocado
Rulada de omleta
Tartiflette
Bulion de rosii
Ardei umpluti II
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Chiftelute de calamari
Inghetata prajita
Prajitura  cu mac
Paine rapida fara drojdie
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci