Drob de vinete

Drob de vinete

Ingrediente:

2 vinete, cubulete ,2 dovlecei, cubulete ,1 ceapa tocata marunt ,2-3 catei usturoi ,250 gr ciuperci tocate marunt ,sare, piper ,2 oua ,marar, patrunjel ,aluat, 1 foaie

Mod de preparare:

Vinetele si dovleceii se sareaza, se lasa putin, apoi se scurg. Se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga ciupercile tocate marunt, apoi vinetele si dovleceii. Se amesteca continuu, sa nu se prinda. Cand legumele sunt patrunse, se lasa la racit si apoi se adauga puale, condimentele si verdeata. Compozitia asta se pune in tava, se acopera cu foaie de aluat, se inteapa si se da la cuptor pina la rumenirea foii. Foaia de aluat se poate unge cu ou.

Adauga comentariu la reteta - Drob de vinete


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Oua tari cu sos
Tort de portocale
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Crema de zahar ars
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Prajitura cu tofu si ciocolata
Baclavale traditionale
Painea tigru
Tarta de ciocolata
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tort de nuci