Mic dejun taranesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Mic dejun taranesc

Mic dejun taranesc

Ingrediente:

1 kg cartofi, curatati si fierti in avans ,220 gr bacon ,1 ceapa mare ,15 gr unt ,1 lingurita sare ,¼ lingurita piper proaspat macinat ,4 oua
Pentru 4 portii.Optional - patrunjel, ceapa ciorii – pentru ornare.

Mod de preparare:

Se feliaza cartofii, se taie baconul si ceapa. Se topeste untul intr-o tigaie, si se soteaza baconul si ceapa, pana devin aurii. Se adauga cartofii, se condimenteaza si se mai soteaza putin, amestecand continuu. Se bat ouale spuma, se adauga in tigaie si se continua prajirea pina la gatirea oului. Se serveste imediat.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Mic dejun taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti II
Salata de vara cu mozzarella
Melitzanosalata Agioritiki
Quinoa cu legume
Vegeta de casa
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Salata de fasole cu ton
Castraveti cu maioneza de avocado
Cotlete de vinete
Spaghetti Carbonara
Varza rosie cu mar
Muffins cu spanac
Tartiflette
Mancarica de gulas
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda