Mic dejun taranesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Mic dejun taranesc

Mic dejun taranesc

Ingrediente:

1 kg cartofi, curatati si fierti in avans ,220 gr bacon ,1 ceapa mare ,15 gr unt ,1 lingurita sare ,¼ lingurita piper proaspat macinat ,4 oua
Pentru 4 portii.Optional - patrunjel, ceapa ciorii – pentru ornare.

Mod de preparare:

Se feliaza cartofii, se taie baconul si ceapa. Se topeste untul intr-o tigaie, si se soteaza baconul si ceapa, pana devin aurii. Se adauga cartofii, se condimenteaza si se mai soteaza putin, amestecand continuu. Se bat ouale spuma, se adauga in tigaie si se continua prajirea pina la gatirea oului. Se serveste imediat.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Mic dejun taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tort cu mere si nuci
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Pate Brisee
Roastbeef a la Jamie
Rulada de vita cu sunca
Supa de chimen
Covrigi
Ghiveci de orez cu legume
Dovlecei crocanti la cuptor
Gratin de broccoli si conopida
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Feta cu rosii uscate,in ulei
Dulceata de pere
Salata de sfecla rosie cu pui