Pate de soia

Pate de soia

Ingrediente:

1 cana soia ,20 ml ulei ,1 ceapa ,50 ml suc rosii ,sare ,patrunjel verde

Mod de preparare:

Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte.A doua zi o puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si o tot fierbeti pentru 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, o strecurati si o asezati intr-un castron in care ati pus in prealabi ceapa tocata marunt si sarea.Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii(sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia).
  La final presarati cu verdeata.

Adauga comentariu la reteta - Pate de soia


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Um Ali - budinca egipteana din paine
Piept de rata cu ciuperci
Spaghetti Carbonara
Biscuiti cu Nutella
Schichttorte  Baumkuchen
Ardei umpluti cu legume
Taameia
Salata de ton cu ardei gras
Parmigiana di zucchine
Cheesecake cu rosii si busuioc
Stifatho
Piept de pui, la cuptor
Pateuri umplute cu sunca
Cartofi cu conopida si branza