Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada cu cascaval
Prosciutto di Parma e melone
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tocanita de naut la cuptor
Paste cu spanac si gorgonzola
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Caramel Tiramisu
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Chicken Bryan
Spirale cu Nutella
Salsa cruda
Supa Imperiala
Gogosele din flori de dovleac
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Pogacsa