Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de pasare cu fructe goji
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ciorba de praz cu zeama de varza
Kisir -  salata de griu
Placinta  cu pui, spanac si branza
Bors de iarna cu afumatura
Cartofi cu conopida si branza
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Prajitura  cu mac
Pateuri
Spaghetti Carbonara
Sarmale fara carne
Kunefe (cataif)
Muffins cu usturoi si ierburi
Biscuiti cu Nutella