Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Salata de cartofi cu ton
Pesto di rucola
Sesame Chicken
Painea tigru
Pogacele cu jumeri
Friptura de porc cu sorici
Tagliatelle a La-Chef-A
Salata de telina,citrice si rodie
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Chiftelute de carne
Ardei umpluti
Paine rapida fara drojdie
Tort din alune de copac
Cosulete umplute