Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din alune de copac
Chiftele din legume
Vanilla Club
Salsa cruda
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Caltabosi
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pasca cu ciocolata
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Sirop de citrice
Pate Brisee
Bulion de rosii
Somon la cuptor cu sos alb
Pateuri umplute cu sunca