Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Chec aperitiv,stelute si braduti
Ciorba de rosii II
Vinete umplute
Crenvursti in aluat
Biscuiti cu Nutella
Ciocolata
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Supa de dovleac cu gorgonzola
Supa crema de rosii si morcovi
Ardei umpluti
Rulouri din piept de pui
Drob de miel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Crema Toffee