Pateu de somon afumat

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateu de somon afumat

Pateu de somon afumat

Ingrediente:

350 gr somon afumat, felii subtiri ,150 ml smantana grasa ,coaja rasa fin si zeama de la o lamiie ,sare si piper ,piine prajita
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se pune in 4 boluri individuale folie alimentara de plastic si apoi 115 gr din feliile de somon afumat, taiate fisii lungi care sa depaseasca putin inaltimea vasului. Restul de pateu se mixeaza la robot, cu smatana, lamaia si coaja ei, sare si piper. Se umplu bolurile, se trag fisiile de pateu spre mijlocului bolului si se acopera cu folie de plastic. Se lasa la racit min 2 h. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu paine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Pateu de somon afumat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Pui umplut cu telina si morcovi
Brownies cu miere si seminte
Tort din albusuri
Paine  pe vatra
Friptura de miel in slowcooker
Chiftelute cu porumb
Prajitura cu mere si brinza
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Fursecuri cu gem
Tort de portocale
Tarta de ciocolata
Supa de dovleac cu gorgonzola
Confit de canard
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati