Pateuri cu varza calita

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pateuri cu varza calita

Pateuri cu varza calita

Ingrediente:

500 g faina, 150 ml apa, 150 ml ulei, sare
Umplutura: 1 varza acra mica, piper, sare, nucsoara, cimbru,1 lingurita zahar,1 lingurita faina,ulei

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1 h. Intre timp,  se spala varza, se toaca marunt, se stoarce si se caleste in ulei cu condimente dupa gust cca o ora. Cand e gata se adauga zaharul si faina si se lasa deoparte pana se intinde aluatul. Foaia va fi de 1/2 cm grosime si se va taia in patrate cu latura de circa 10 cm. Se pune pe fiecare patrat cate o lingura din compozitia de varza, apoi se aduc colturile de aluat in mijloc. Se aseaza apoi toate placintele cu varza intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pentru 35 de minute.

Adauga comentariu la reteta - Pateuri cu varza calita


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata de nectarine si caise
Ciorba de praz cu zeama de varza
Gugelhupf cu marmelada
Chiftele din legume
Quinoa cu legume
Bors de iarna cu afumatura
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pui cu legume de primavara
Painea tigru
Supa crema de rosii si morcovi
Paine cu seminte
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ardei umpluti
Baton de vanilie
Tarta cu mere