Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Frigarui de pui
Drob de pui
Ciocolata
Tort din alune de copac
Cupola ninsa cu ciocolata
Ardei umpluti,mai altfel
Rata la cuptor
Varza rosie cu mar
Paine rasucita cu crema de branza
Chec aperitiv,stelute si braduti
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarte Flambée
Chec de carne
Somon salbatic cu crusta de brinza