Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Frigarui de pui
Cocktail-Totally Green
Pui cu legume de primavara
Inghetata de cocos
Ciorba de rosii II
Supa de chimen
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Covrigi
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Melitzanosalata Agioritiki
Tort din alune de copac
Pasca cu ciocolata
Pasca cu branza dulce
Prajitura cu gutui si branza