Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Branza cu verdeturi
Papanasi
Sirop de citrice
Salata de telina,citrice si rodie
Turta dulce din piscoturi
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Savarine
Crenvursti in aluat
Ardei umpluti
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Muffins cu spanac
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Mincarica de pipote
Crap la cuptor (pe gratar)