Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caipirinha
Medalion de vinete
Rulada de pui intreg
Dulceata de rubarba
Rulada de omleta
Ghiveci de orez cu legume
Supa cu turnatei
Bulion de rosii
Crap la cuptor (pe gratar)
Dulceata de grapefruit
Drob de pui
Painici cu busuioc
Chiftelute din orez
Paine  pe vatra
Spirale cu Nutella