Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortelete cu crema Toffee
Rulada de pui
Brownies cu miere si seminte
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Cheesecake cu rosii si busuioc
Pogacele cu jumeri
Tarte Flambée
Bulion de rosii
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tarta cu crema de branza si zmeura
Caipirinha
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Supa de pui - rapida
Covrigi
Capunti alla puttanesca