Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu
Tocanita de naut la cuptor
Bulete cu cascaval la cuptor
Muffins cu usturoi si ierburi
Ciorba de salata
Caltabosi
Sirop de citrice
Rosii umplute cu ton
Somon salbatic cu crusta de brinza
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chiftelute de carne
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Rulada cu cascaval
Rulada de omleta
Turta dulce din piscoturi