Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Carne de miel in stil mongolez
Rulada de somon afumat
Aluat cu branza
Stifatho
Spaghetti cu zucchini si rosii
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tarta cu mere
Melitzanosalata Agioritiki
Supa de pasare cu fructe goji
Cranberry Muffins
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tropical salad with coconut shrimps
Savarine
Tarta sarata din frunze de conopida
Pate Brisee