Peste marinat

Peste marinat

Ingrediente:

1 peste de marime medie ,sare ,piper ,foi de dafin ,1 cana de ulei ,1 cana otet  ,alte condimente dupa preferinta

Mod de preparare:

Se curata un  peste fara zolzi – de exemplu macrou – se spala si se taie feliute.Oala in care se gateste se unge cu putin ulei, apoi se pun in ea feliile de peste, piperul boabe, foile de dafin, sare, ulei si otet. Daca pestele nu este complet acoperit se mai adauga apa. Se da la foc mare pana ce da intr-un clocot, apoi se acopera si se mai lasa la fiert 1 h.Se pastreaza la frigider.

Adauga comentariu la reteta - Peste marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Vinete umplute
Aluat cu branza
Crostoni cu miel
Pateuri rapide
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Pasca cu branza dulce
Rata la cuptor
Mincarica de pipote
Pesto di rucola
Banana Daiquiri
Friptura de vitel in ulei
Baclavale traditionale
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella