Piftie de purcel

Piftie de purcel

Ingrediente:

Carne de porc - picioare, cozi, urechi, genunchi, rasoale ,ceapa ,morcov ,sare, piper, usturoi ,alte arome si condimente, dupa preferinta Optional: patrunjel, felii de ou, felii de morcov – pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata carnea, se parleste, se freaca cu o perie pana ce pielea devine alba. Curatata, se puna intr-o oala se acopera cu apa rece, se adauga sare si se da in clocot. Se ia spuma, apoi se pun cepele si morcovii intregi. Cind e fiarta carnea, se scoate din oala, la racit. Se dezoseaza, si se pastreaza doar carnea, sau dupa gust, si zgarciurile. Pa fundul vaselor in care se va monta piftia se aseaza felii de ou, felii de morcov, patrunjel si carne.Zeama racita bine si dregresata se amesteca cu usturoiul zdrobit, se vantura pina la omogenizarea completa, apoi se filtreaza. Rece se toarna in vasele deja pregatite.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de purcel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Risotto cu broccoli si kaiser
Dulceata de pere
Turta dulce din piscoturi
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Pogacele cu jumari
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Pasta de avocado
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tarta cu vinete
Baton de vanilie
Piept de pui, la cuptor
Bruschette cu legume si tofu
Ciocolata
Biscuiti cu Nutella