Piftie de purcel

Piftie de purcel

Ingrediente:

Carne de porc - picioare, cozi, urechi, genunchi, rasoale ,ceapa ,morcov ,sare, piper, usturoi ,alte arome si condimente, dupa preferinta Optional: patrunjel, felii de ou, felii de morcov – pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata carnea, se parleste, se freaca cu o perie pana ce pielea devine alba. Curatata, se puna intr-o oala se acopera cu apa rece, se adauga sare si se da in clocot. Se ia spuma, apoi se pun cepele si morcovii intregi. Cind e fiarta carnea, se scoate din oala, la racit. Se dezoseaza, si se pastreaza doar carnea, sau dupa gust, si zgarciurile. Pa fundul vaselor in care se va monta piftia se aseaza felii de ou, felii de morcov, patrunjel si carne.Zeama racita bine si dregresata se amesteca cu usturoiul zdrobit, se vantura pina la omogenizarea completa, apoi se filtreaza. Rece se toarna in vasele deja pregatite.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de purcel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Supa de chimen
Barcute de vinete
Tartiflette
Tarte Flambée
Caviar de vinete
Paste cu spanac si gorgonzola
Prajitura cu zmeura si pomelo
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tiramisu
Savarine
Rulada de ciuperci
Tort de ciocolata
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Ardei copti pane
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale