Piftie de purcel

Piftie de purcel

Ingrediente:

Carne de porc - picioare, cozi, urechi, genunchi, rasoale ,ceapa ,morcov ,sare, piper, usturoi ,alte arome si condimente, dupa preferinta Optional: patrunjel, felii de ou, felii de morcov – pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata carnea, se parleste, se freaca cu o perie pana ce pielea devine alba. Curatata, se puna intr-o oala se acopera cu apa rece, se adauga sare si se da in clocot. Se ia spuma, apoi se pun cepele si morcovii intregi. Cind e fiarta carnea, se scoate din oala, la racit. Se dezoseaza, si se pastreaza doar carnea, sau dupa gust, si zgarciurile. Pa fundul vaselor in care se va monta piftia se aseaza felii de ou, felii de morcov, patrunjel si carne.Zeama racita bine si dregresata se amesteca cu usturoiul zdrobit, se vantura pina la omogenizarea completa, apoi se filtreaza. Rece se toarna in vasele deja pregatite.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de purcel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Tartiflette
Baton de vanilie
Supa cu turnatei
Tortelete cu crema Toffee
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pasca cu branza dulce
Salata de Boeuf
Chocolate Gugelhupf
Tort din alune de copac
Varza rosie cu mar
Parmigiana di melanzane
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura  cu mac