Spuma de creveti, oua si avocado

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Spuma de creveti, oua si avocado

Spuma de creveti, oua si avocado

Ingrediente:

1 pachet gelatina ,sucul si zeama de la o lamaie ,4 linguri maioneza de calitate ,4 linguri marar tocat ,1 lingurita de esenta de ansoa ,1 lingurita sos Worchestershire ,1 avocado mare, bine copt ,4 oua fierte tare, tocate ,175 gr creveti prefierti, mai micuti ,250 ml frisca lichida neindulcita, batuta usor ,2 albusuri, bine batute ,sare si piper ,paine prajita pentru servit ,patrunjel sau marar, pentru ornat
Pentru 6 portii.

Mod de preparare:

Se ung 6 boluri individuale cu ulei. Se dizolva gelatina cu zeama de lamaie si o lingura de apa calda la bain-marie, se lasa la racit si se incorporeaza maioneza, coaja de lamaie, esenta de ansoa, sosul Worcestershire si mararul. Intr-un vas separat se zdrobeste avocado, se adauga ouale tocate bine si crevetii, se incoporeaza incet si mixtura de mai sus, apoi frisca batuta si spuma de albusuri. Se condimenteaza si se umplu bolurile preparate. Se lasa la racit 3-4 h, se serveste cu paine prajita si patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spuma de creveti, oua si avocado


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Rosii umplute cu orez
Paste de spanac cu calamari si rosii
Pateuri
Vegeta de casa
Parmigiana di melanzane
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Savarine
Aperitiv in foi de napolitana
Caramel Tiramisu
Manti
Salata de ton cu ardei gras
Rulada de vita cu sunca
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura