Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Ciocolata
Spirale cu Nutella
Chiftelute
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tartiflette
Cozonac Grania
Crutoane aromate
Capunti alla puttanesca
Chec cu ficat
Manti
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tarte Flambée
Spinach and Feta Quesadilla
Vinete umplute
Ghiveci de orez cu legume