Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Somon la cuptor cu sos alb
Manti
Medalion de vinete
Chocolate Gugelhupf
Prajitura cu mere si brinza
Schichttorte  Baumkuchen
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Fursecuri cu gem
Prajitura cu visine si ciocolata
Somon afumat pe scandura de cedru
Pogacele cu jumeri
Ardei copti pane
Pui la cuptor
Supa de gulii
Sesame Chicken