Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cheesecake cu rosii si busuioc
Tiramisu
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Supa de gulii
Musaca
Salata de Boeuf
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paste cu spanac si gorgonzola
Gogosele din flori de dovleac
Tagliatelle a La-Chef-A
Salata de fasole cu ton
Antricot cu sos de piper verde
Cartofi cu conopida si branza
Tropical salad with coconut shrimps