Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Bruschette cu dovlecei
Salata de telina,citrice si rodie
Dovlecei crocanti la cuptor
Tort de ciuperci
Legume umplute
Pogacsa
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Paste cu spanac si gorgonzola
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pateu din ficat de porc
Spinach and Feta Quesadilla
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Frigarui de pui