Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Painici cu busuioc
Salata de mango
Cirnati cu fenel
Faguri cu forma
Tarte Flambée
Paine cu orez
Parmigiana di zucchine
Tort de ciocolata
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Drob de pui
Cranberry Muffins
Kisir -  salata de griu
Crema de zahar ars