Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Crema Toffee
Cartofi in crusta de mustar
Omleta cu orez la cuptor
Gratin de paste si peste, cu bezea
Friptura de vitel in ulei
Confit de canard
Ciocanele de pui cu varza
Kisir -  salata de griu
Manti
Chec cu ficat
Spirale cu Nutella
Parmigiana di melanzane
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Saratele
Sesame Chicken