Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Somon afumat pe scandura de cedru
Pate Brisee
Bruschette cu dovlecei
Supa gulas
Pui cu legume de primavara
Ardei umpluti II
Sirop de citrice
Chiftelute de calamari
Tortelete cu crema Toffee
Crostoni cu miel
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Paine rapida fara drojdie
Cocktail-Totally Green
Pachetele cu porumb si branza
Paine  pe vatra