Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Saltimbocca alla romana
Barcute de vinete
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tamagoyaki
Caipirinha
Castraveti cu maioneza de avocado
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tartiflette
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tagliatelle a La-Chef-A
Bors de iarna cu afumatura
Ciuperci umplute cu crema de broccoli