Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chec de carne
Muffins cu usturoi si ierburi
Friptura aromata de porc
Crema de zahar ars
Piept de pui simplissime
Salata de fasole cu ton
Rulada de vita cu sunca
Chiftelute
Crostoni cu miel
Supa gulas
Pasca cu branza dulce
Painici cu busuioc
Branza cu verdeturi
Aluat picant pentru tarte, biscuiti