Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Ardei umpluti
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Manti
Somon la gratar
Carne de miel in stil mongolez
Rulada de pui
Ciorba de rosii II
Tarta cu crema de branza si zmeura
Paste de spanac cu calamari si rosii
Pate Brisee
Salata
Chec de carne
Ciocolata