Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cozonaci cu nuca si mac
Palet de dames
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Cranberry Muffins
Chec negru
Frigarui de pui
Vinete umplute
Bulete cu cascaval la cuptor
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Somon la gratar
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Salata de telina,citrice si rodie
Aperitiv in foi de napolitana