Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Crostoni cu miel
Aluat cu branza
Crap la cuptor (pe gratar)
Piept de pui simplissime
Ardei umpluti
Parjoale de vara
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Rulada cu cascaval
Paine cu seminte
Paine rapida fara drojdie
Prajitura cu mere caramel
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Chec cu ficat