Sufleu cu branza

Sufleu cu branza

Ingrediente:

25 gr unt, 20 gr faina, 120 ml lapte, 2 oua 50 gr gruyere (schweitzer) ras nucsoara, sare, piper

Mod de preparare:

Se preincalzeste cuptorul la 180° C. Intr-o cratita se topeste untul, se adauga faina si se amesteca timp de 30”. Se stinge cu laptele preincalzit, se amesteca si se condimenteaza. Apoi se trage de pe foc, se incorporeaza galbenusurile pe rand si la sfarsit albusurile batute spuma, apoi cascavalul ras. Se amesteca cu o spatula, apoi se pun in forma termorezistenta si se da la cuptor 20’.

Adauga comentariu la reteta - Sufleu cu branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cozonac Grania
Pateu din ficat de porc
Friptura de miel in slowcooker
Castraveti cu maioneza de avocado
Pasca cu ciocolata
Cupola ninsa cu ciocolata
Melitzanosalata Agioritiki
Somloi Galuska
Rulouri din piept de pui
Crap la cuptor (pe gratar)
Aluat cu branza
Biscuiti cu Nutella
Brownies cu miere si seminte
Chec de carne
Pate Brisee