Tarta cu dovlecei si telemea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Ingrediente:

1 pachet aluat de foetaj, 250 g telemea de oaie, 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5’ in 3 linguri de ulei incins, amestecand mereu. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza bordura. Peste aluat se presara branza rasa si dovleceii, se pipereaza, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se baga tarta in cuptorul foarte bine incins. Dupa 10’ de copt, se reduce temperatura si se mai lasa in cuptor circa 15’. Se serveste fierbinte cu cimbru proaspat tocat.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu dovlecei si telemea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de vara cu mozzarella
Cotlete de vinete
Salata de ton cu ardei gras
Mincarica de pipote
Bruschette cu dovlecei
Salata de telina,citrice si rodie
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ardei copti pane
Salata de telina si morcovi rasi
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salata Manager
Cranberry Muffins
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tort cu cafea si gem de zmeura
Friptura de vitel in ulei