Tarta cu dovlecei si telemea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Ingrediente:

1 pachet aluat de foetaj, 250 g telemea de oaie, 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5’ in 3 linguri de ulei incins, amestecand mereu. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza bordura. Peste aluat se presara branza rasa si dovleceii, se pipereaza, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se baga tarta in cuptorul foarte bine incins. Dupa 10’ de copt, se reduce temperatura si se mai lasa in cuptor circa 15’. Se serveste fierbinte cu cimbru proaspat tocat.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu dovlecei si telemea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Pateu din ficat de porc
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tarte Flambée
Caviar de vinete
Somloi Galuska
Piept de pui simplissime
Fursecuri cu gem
Crenvursti in aluat
Gratin de broccoli si conopida
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pesto rosso
Spinach and Feta Quesadilla
Chiftelute din orez