Tarta cu dovlecei si telemea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Ingrediente:

1 pachet aluat de foetaj, 250 g telemea de oaie, 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5’ in 3 linguri de ulei incins, amestecand mereu. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza bordura. Peste aluat se presara branza rasa si dovleceii, se pipereaza, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se baga tarta in cuptorul foarte bine incins. Dupa 10’ de copt, se reduce temperatura si se mai lasa in cuptor circa 15’. Se serveste fierbinte cu cimbru proaspat tocat.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu dovlecei si telemea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Supa cu turnatei
Bruschette cu legume si tofu
Maultaschen cu sos de rosii
Friptura de miel in slowcooker
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Marmelada de zmeura
Muffins cu usturoi si ierburi
Pogacele cu jumeri
Tiramisu
Pate Brisee
Pui umplut cu telina si morcovi
Somon afumat pe scandura de cedru
Cartofi cu conopida si branza