Tarta cu dovlecei si telemea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Ingrediente:

1 pachet aluat de foetaj, 250 g telemea de oaie, 3 dovlecei, 5 linguri ulei de masline, cimbru proaspat, piper

Mod de preparare:

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5’ in 3 linguri de ulei incins, amestecand mereu. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza bordura. Peste aluat se presara branza rasa si dovleceii, se pipereaza, se stropesc cu 2 linguri ulei de masline si se baga tarta in cuptorul foarte bine incins. Dupa 10’ de copt, se reduce temperatura si se mai lasa in cuptor circa 15’. Se serveste fierbinte cu cimbru proaspat tocat.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu dovlecei si telemea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Cranberry Muffins
Ciorba de salata
Cocktail-Totally Green
Gogosele din flori de dovleac
Paine cu orez
Tortelete cu crema Toffee
Aperitiv in foi de napolitana
Rosii umplute cu orez
Friptura de vitel in ulei
Tocanita de naut la cuptor
Placinta  cu pui, spanac si branza
Aripioare prajite in crusta
Ciorbita de pui si fasolica verde
Friptura de curcan cu mere