Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta rustica cu piersici
Lasagne cu spanac si branza chevre
Aperitiv in foi de napolitana
Friptura de mistret
Covrigi
Supa de gulii
Chicken Bryan
Prajitura cu zmeura si pomelo
Manti
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Palet de dames
Schichttorte  Baumkuchen
Caltabosi
Cosulete umplute
Spaghetti cu pesto si fasole verde