Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Legume umplute
Kisir -  salata de griu
Supa de gulii
Supa de pui - rapida
Supa Imperiala
Paste de spanac cu calamari si rosii
Ardei umpluti cu legume
Tortelete cu crema Toffee
Friptura de porc cu sorici
Vegeta de casa
Pasca cu branza dulce
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Salata de mango
Pui cu legume de primavara
Aperitiv cu branza brie la cuptor