Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Inghetata prajita
Caviar de vinete
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Pateu din ficatei de pui
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Compot de rubarba
Chicken Bryan
Fursecuri cu gem
Tort de portocale
Supa-crema de broccoli
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Inghetata de nectarine si caise
Salata de cartofi cu ton