Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac ( Butternut )
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Pasca cu ciocolata
Castraveti cu maioneza de avocado
Tropical salad with coconut shrimps
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Bulete cu cascaval la cuptor
Tarta cu mere
Rulada de omleta
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Salam de caracatita
Parjoale de vara
Prajitura cu mere si brinza
Supa de pasare cu fructe goji
Chocolate cheesecake