Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de ciuperci
Sirop de citrice
Fettuccine cu ton si rosii
Pateuri
Tropical salad with coconut shrimps
Tagliatelle cu ciuperci
Ciorba de salata
Brownies cu miere si seminte
Kisir -  salata de griu
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Mincarica de pipote
Pui umplut cu telina si morcovi
Prosciutto di Parma e melone
Caramel Tiramisu
Banana Daiquiri