Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Batoane de cereale
Supa de dovleac ( Butternut )
Chiftelute din orez
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tarte Flamb├ęe
Tiramisu de capsuni si cocos
Rulada de omleta
Quinoa cu legume
Friptura de miel in slowcooker
Polos
Tarta de ciocolata
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Ciorba de miel
Aluat cu branza