Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Maultaschen cu sos de rosii
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Rulada de pui
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Oua umplute
Muffins cu dovleac(Butternut)
Baton de vanilie
Gratin de broccoli si conopida
Dulceata de rubarba
Muffins cu spanac
Salata de sfecla rosie cu pui
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ghiveci de orez cu legume
Tarte Flambée
Crema Toffee