Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Tagliatelle cu ciuperci
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tiramisu
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Vegeta de casa
Supa de pasare cu fructe goji
Tarta cu crema de branza si zmeura
Prajitura cu zmeura si pomelo
Turta dulce din piscoturi
Bruschette cu dovlecei
Aluat cu branza
Capunti alla puttanesca
Bruschette cu legume si tofu
Mincarica de pipote