Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Risotto cu broccoli si kaiser
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Supa de pasare cu fructe goji
Friptura de vitel in ulei
Tort Krantz
Tarta cu rucola
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salata de fasole cu ton
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Chec negru
Drob de pui
Batoane de cereale
Prosciutto di Parma e melone
Tiramisu
Aluat cu branza