Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chec cu ficat
Somon la gratar
Ardei umpluti II
Bulion de rosii
Ciorba de salata
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tort cu mere si nuci
Dulceata de rubarba
Dulceata de grapefruit
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Supa Imperiala
Ghiveci de orez cu legume
Islere
Tropical salad with coconut shrimps