Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu branza dulce
Chutney de prune si ardei
Kunefe (cataif)
Supa crema de ciuperci
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tagliatelle a La-Chef-A
Tarta cu crema de branza si zmeura
Sarmale fara carne
Feta cu rosii uscate,in ulei
Fursecuri cu gem
Placinta cu branza sarata
Cozonac cu mac si alune de padure
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Rata la cuptor
Aripioare prajite in crusta