Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Barcute de vinete
Prajitura cu zmeura si pomelo
Vegeta de casa
Prajitura  cu mac
Gratin de broccoli si conopida
Crenvursti in aluat
Fettuccine cu ton si rosii
Paine cu iaurt
Dulceata de grapefruit
Tarta cu brinza si zmeura
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Schichttorte  Baumkuchen
Sesame Chicken
Ardei umpluti,mai altfel