Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tropical salad with coconut shrimps
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Tort din alune de copac
Muschiulet de porc cu susan
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Supa din trei feluri de peste
Risotto cu broccoli si kaiser
Supa gulas
Vegeta de casa
Dulceata de grapefruit
Cozonaci cu nuca si mac
Supa de chimen
Prajitura cu visine si ciocolata
Tort de ciuperci
Tagliatelle cu ciuperci