Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15’. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tortelete cu crema Toffee
Carne de miel in stil mongolez
Supa cu turnatei
Gratin de paste si peste, cu bezea
Caramel Tiramisu
Caltabosi
Varza rosie cu mar
Ciorba de rosii II
Tarta cu rucola
Cupola ninsa cu ciocolata
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tarta cu crema de branza si zmeura
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tocanita de naut la cuptor