Tarta cu puree de spanac

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tarta cu puree de spanac

Tarta cu puree de spanac

Ingrediente:

1 cartof mare ,50 gr de spanac congelat ,1 ou ,40 ml de lapte ,1 lingurita cu smantana

Mod de preparare:

Se curata si se taie cartoful  cubulete, se fierbe in apa cu sare. Cu 2 minute inainte de opri focul, se pune in cratita si spanacul. Dupa ce au fiert, se zdrobesc spanacul si cartofii pana se obtine un puree, la care se adauga oul. Se pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt si se fierbe in bain-marie cca 15ÔÇÖ. Se scoate tarta din vas, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra laptele caldut amestecat cu smantana proaspata.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu puree de spanac


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Savarine
Ghiveci de orez cu legume
Beef Bourguignon - Julia Child
Turta dulce din piscoturi
Dulceata de grapefruit
Chec cu ficat
Cartofi in crusta de mustar
Prajitura cu mere caramel
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Pogacsa
Parmigiana di melanzane
Paine rapida fara drojdie
Tarta cu rucola