Tortilla de cartof

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tortilla de cartof

Tortilla de cartof

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,1 ceapa mare ,2 ardei grasi verzi ,2 rosii ,3 linguri de ulei ,4 oua ,1 lingurita de sare ,3 picaturi sos tabasco ,220 gr porumb dulce de la conserva, scurs ,patrunjel

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se usuca cu un servet si apoi se feliaza subtire. Se curata ceapa, se taie felii pe ecuator, si se separa inelele. Se taie ardeii juliene.  Se despieliteaza rosiile si se taie in feliute. Se incinge ulei intr-o tigaie, se soteaza ceapa pana devine transparenta, se adauga rondelele de cartof, ardeii si se soteaza inca 10 min, amestecand frecvent. Se adauga rosiile. Ouale se bat cu tabasco si se toarna in tigaie. La sfarsit se adauga porumbul, se pune capacul si se mai gateste 7 min partial acoperit.Se orneaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Tortilla de cartof


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Caviar de vinete
Supa de dovleac cu gorgonzola
Crostoni cu miel
Somon salbatic cu crusta de brinza
Agliata Verde
Prajitura cu gutui si branza
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pui cu legume de primavara
Ardei copti pane
Supa de pui - rapida
Rulada de vita cu sunca
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Placinta cu branza sarata
Supa-crema de broccoli
Tocanita de naut la cuptor