Tortilla de cartof

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Tortilla de cartof

Tortilla de cartof

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,1 ceapa mare ,2 ardei grasi verzi ,2 rosii ,3 linguri de ulei ,4 oua ,1 lingurita de sare ,3 picaturi sos tabasco ,220 gr porumb dulce de la conserva, scurs ,patrunjel

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se usuca cu un servet si apoi se feliaza subtire. Se curata ceapa, se taie felii pe ecuator, si se separa inelele. Se taie ardeii juliene.  Se despieliteaza rosiile si se taie in feliute. Se incinge ulei intr-o tigaie, se soteaza ceapa pana devine transparenta, se adauga rondelele de cartof, ardeii si se soteaza inca 10 min, amestecand frecvent. Se adauga rosiile. Ouale se bat cu tabasco si se toarna in tigaie. La sfarsit se adauga porumbul, se pune capacul si se mai gateste 7 min partial acoperit.Se orneaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Tortilla de cartof


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Brownies cu miere si seminte
Chiftelute de carne
Bulete din ciupercute
Caviar de vinete
Ciorba de rosii II
Rulouri din piept de pui
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Tarta cu rucola
Chec aperitiv,stelute si braduti
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Ciorba de praz cu zeama de varza
Somon afumat pe scandura de cedru
Creveti crocanti cu cocos
Pui umplut cu telina si morcovi