Caipirinha

Caipirinha

320wi

  • 4-5 lamii verzi taiate bucati
    4-5 linguri de zahar de trestie
    o cana buna de Cachaça (sau rom alb daca nu aveti, dar e pacat)

Se taie lamiile bucati, cu coaja cu tot .Se presara cu zahar Se piseaza bine impreuna (eu folosesc un mojar si un pistil) .Se acopera cu cachaça si se amesteca bine .Se toarna in pahar peste un cub sau doua de gheata pisata Varianta : cine vrea poate sa adauge o lingura-doua de triple sec.

Fotografie preluata de pe blogul Food Museum.

Adauga comentariu la reteta - Caipirinha


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle a La-Chef-A
Capunti alla puttanesca
Baton de vanilie
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Butternut umplut
Tagliatelle cu ciuperci
Rosii umplute cu orez
Ciorbita de pui si fasolica verde
Batoane de cereale
Carne de miel in stil mongolez
Tarta cu mere
Frigarui de pui
Friptura de mistret
Friptura aromata de porc
Tort de ciocolata