Caipirinha

Caipirinha

320wi

  • 4-5 lamii verzi taiate bucati
    4-5 linguri de zahar de trestie
    o cana buna de Cachaça (sau rom alb daca nu aveti, dar e pacat)

Se taie lamiile bucati, cu coaja cu tot .Se presara cu zahar Se piseaza bine impreuna (eu folosesc un mojar si un pistil) .Se acopera cu cachaça si se amesteca bine .Se toarna in pahar peste un cub sau doua de gheata pisata Varianta : cine vrea poate sa adauge o lingura-doua de triple sec.

Fotografie preluata de pe blogul Food Museum.

Adauga comentariu la reteta - Caipirinha


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de vitel in ulei
Cotlete de vinete
Somon salbatic cu crusta de brinza
Somon la cuptor cu sos alb
Tamagoyaki
Kunefe (cataif)
Paine cu iaurt
Paine cu orez
Salata de telina si morcovi rasi
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort din albusuri
Ciocanele de pui cu varza
Paine  pe vatra
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tort Krantz