Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Rosii umplute cu ton
Tarta rustica cu piersici
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tortelete cu crema Toffee
Risotto cu broccoli si kaiser
Kisir -  salata de griu
Taameia
Pui cu legume de primavara
Tort de ciuperci
Musaca
Somon afumat pe scandura de cedru
Cartofi cu conopida si branza
Banana Daiquiri
Galuste de dovlecei cu sos de sofran