Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Prajitura cu mere si brinza
Inghetata prajita
Compot de rubarba
Salata de Boeuf
Parmigiana di melanzane
Salata de ton cu ardei gras
Aluat cu branza
Branza cu verdeturi
Tartiflette
Supa gulas
Prajitura cu zmeura si pomelo
Bruschette cu dovlecei
Tort de ciuperci