Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort Krantz
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Oua umplute
Prajitura cu zmeura si pomelo
Beef Bourguignon - Julia Child
Parmigiana di zucchine
Caviar de vinete
Rulada de omleta
Pachetele cu porumb si branza
Butternut umplut
Supa din trei feluri de peste
Kunefe (cataif)
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Aripioare prajite in crusta
Pogacsa