Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute cu porumb
Cartofi cu conopida si branza
Sesame Chicken
Tartiflette
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Fursecuri fine cu nuci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Inghetata de cocos
Rata la cuptor
Ciorba din pipote de curcan
Chec negru
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Faguri cu forma
Salata de vara cu mozzarella