Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Ardei copti pane
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Spinach and Feta Quesadilla
Supa de pasare cu fructe goji
Fursecuri fine cu nuci
Somon la gratar
Tort cu cafea si gem de zmeura
Islere
Prajitura  cu mac
Mincarica de pipote
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Feta cu rosii uscate,in ulei
Supa crema de rosii si morcovi
Dovlecei cu patrunjel si usturoi