Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mincarica de pipote
Inghetata de cocos
Fettuccine cu ton si rosii
Piept de pui, la cuptor
Pateuri
Somloi Galuska
Kunefe (cataif)
Parmigiana di zucchine
Prajitura cu mere si brinza
Gratin de paste si peste, cu bezea
Supa crema de ciuperci
Paine cu orez
Spirale cu Nutella
Tagliatelle cu ciuperci
Rulada de omleta