Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cranberry Muffins
Crema Toffee
Rulada de vita cu sunca
Chiftele din legume
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paine  pe vatra
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Frigarui de pui
Prajitura cu gutui si branza
Crostoni cu miel
Aripi de curcan tandoori
Medalion de vinete
Chocolate cheesecake