Bors de miel cu loboda

Bors de miel cu loboda

Ingrediente:

coaste miel, 750 gr ,morcovi, 3 ,ceapa verde, 1 legatura ,loboda, 3 legaturi ,orez, 5 linguri ,bors, 500 ml ,lestean, 1 legatura ,sare, piper ,foi dafin, 1

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu foaia de dafin si condimente. Se pun in apa clocotita coastele de miel, separate una de alta. Se scot din apa, se pun in apa rece si se fierb alaturi de legume si zarzavaturi. Borsul se da in clocot separat, se adauga apoi la ciorba, impreuna cu orezul, iar la sfarsit leusteanul tocat marunt, din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Bors de miel cu loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu mere
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Caramel Tiramisu
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Friptura de vitel in ulei
Saltimbocca alla romana
Chiftelute de carne
Fursecuri fine cu nuci
Prajitura cu tofu si ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Salata de sfecla rosie cu pui
Salata de Boeuf
Tropical salad with coconut shrimps
Gogosele din flori de dovleac
Ardei copti pane