Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:

500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Aluat cu branza
Somon salbatic cu crusta de brinza
Bruschette cu dovlecei
Pogacsa
Cozonaci cu nuca si mac
Ciorba din pipote de curcan
Rosii umplute cu orez
Tort din albusuri
Tort de nuci
Ciuperci umplute cu legume
Lasagne cu spanac si branza chevre
Muschiulet de porc cu susan
Friptura de porc cu sorici