Ingrediente:
500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde 1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza, patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul
Mod de preparare:
Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.
< Anterior | Urmator > |
---|