Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:

500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Banana Daiquiri
Pogacele cu jumeri
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ciorba de rosii II
Somon afumat pe scandura de cedru
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Placinta cu branza sarata
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Pasta de leustean
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tagliatelle a La-Chef-A
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Supa gulas
Spaghetti Carbonara