Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:

500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Rosii umplute cu ton
Supa de gulii
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Parmigiana di melanzane
Tarta cu mere
Chiftelute
Placinta  cu pui, spanac si branza
Creveti crocanti cu cocos
Vanilla Club
Paine rasucita cu crema de branza
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Muschiulet de porc cu susan
Melcisori de pizza
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide