Ciorba de berbec

Ciorba de berbec

Ingrediente:

500 gr carne de berbec, morcov - 2, ceapa verde  1 legatura, telina - 1, pastarnac - 1, cartofi - 1, rosii - 3, 500 ml zeama de varza,   patrunjel 2 legaturi, marar 2 legaturi ,leustean 2 legaturi piper, oua - 4, doar galbenusul

Mod de preparare:

Se opareste carnea si se taie in bucati, se schimba apa si se pune din nou la foc. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma, se scade bine zeama pana se patrunde aproape complet carnea, se adauga zarzavatul curatat, spalat si taiat fideluta. Dupa ce carnea este bine fiarta, se pun rosiile si se mai lasa sa fiarba 5'.
Intr-un alt vas, se fierbe zeama de varza, se ia spuma, apoi se toarna peste ciorba. Se drege cu galbenusurile si se presara pe deasupra cu verdeata tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de berbec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute din orez
Beef Bourguignon - Julia Child
Piept de rata cu ciuperci
Musaca
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Caramel Tiramisu
Prajitura cu gutui si branza
Bruschette cu dovlecei
Paine  pe vatra
Paine rasucita cu crema de branza
Creveti crocanti cu cocos
Banana Daiquiri
Pateu din ficat de porc
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Mancarica de gulas