Ciorba de miel II

Ciorba de miel II

Ingrediente:

Cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana ,sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Pui la cuptor
Papanasi
Frigarui de pui
Inghetata de cocos
Savarine
Bulete cu cascaval la cuptor
Pasta de leustean
Pateuri
Supa de pui - rapida
Capunti alla puttanesca
Cornuri cu unt
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tarta cu brinza si zmeura
Sirop de citrice