Ciorba de miel II

Ciorba de miel II

Ingrediente:

Cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana ,sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de miel
Pateu din ficat de porc
Prajitura Lia
Pasta de avocado
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Carne de miel in stil mongolez
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tarta cu crema de branza si zmeura
Caltabosi
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Ciorba de rosii II
Tiramisu de capsuni si cocos
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Rosii umplute cu ton