Ciorba de miel II

Ciorba de miel II

Ingrediente:

Cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana ,sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Cornuri cu unt
Prosciutto di Parma e melone
Tarta cu crème brûlé
Ardei umpluti
Ciuperci umplute cu legume
Bulion de rosii
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Salata de Boeuf
Pachetele cu porumb si branza
Confit de canard
Paine  pe vatra
Tropical salad with coconut shrimps
Spaghetti cu zucchini si rosii
Ciorba de salata