Ciorba de miel II

Ciorba de miel II

Ingrediente:

Cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana ,sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de mistret
Bulion de rosii
Piept de rata cu ciuperci
Tort de ciuperci
Paste cu ciuperci si rosii
Tagliatelle cu ciuperci
Papanasi
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Melitzanosalata Agioritiki
Paine cu seminte
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Tort de portocale
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina