Ciorba de miel II

Ciorba de miel II

Ingrediente:

Cap de miel, cu gat ,2-3 oase ,morcov  2 patrunjel , radacina si frunze 1, ceapa 1, 1 lingura orez, bors, dupa gust, ,galbenus 3 ,100 ml smantana ,sare, piper ,tarhon, leustean

Mod de preparare:

Capul intreg cu 1/3 din gat, plus cele cateva  oase se pun intr-o oala cu apa rece si se lasa  la o parte 15’.  In acest timp, zarzavatul si ceapa rase (nu tocate), se calesc 2’ cu  putin ulei intr-o oala, amestecand mereu; apoi se adauga carnea cu apa in care a stat si o lingurita de sare. Se fierb cca 1 h, se adauga apoi orezul, se amesteca sa nu se lase la fund, si se mai fierbe 10’ . Se acreste si se pune verdeata. La sfarsit se drege cu galbenusurile frecate cu smantana.


Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel II


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ghiveci de orez cu legume
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tiramisu de capsuni si cocos
Cheesecake cu rosii si busuioc
Aripi de curcan tandoori
Inghetata de cocos
Parjoale de vara
Legume umplute
Piept de pui afumat
Cranberry Muffins
Pateuri cu ciuperci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Pogacele cu jumeri
Biscuiti cu Nutella
Pui umplut cu telina si morcovi