Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1 ,100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fasii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Capunti alla puttanesca
Tarta sarata din frunze de conopida
Piept de pui, la cuptor
Cranberry Muffins
Parmigiana di zucchine
Tiramisu
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa de dovleac ( Butternut )
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tort din albusuri
Gratin de broccoli si conopida
Chiftelute
Butternut umplut
Melcisori de pizza
Tarta cu crème brûlé