Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1 ,100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fasii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa de pasare cu fructe goji
Tarte Flambée
Schichttorte  Baumkuchen
Tort de ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Sesame Chicken
Caramel Tiramisu
Rosii umplute cu ton
Faguri cu forma
Piept de pui afumat
Chutney de prune si ardei
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tort din albusuri