Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1 ,100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fasii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30ÔÇÖ.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de miel
Salata de telina,citrice si rodie
Friptura de curcan cu mere
Cosulete umplute
Vanilla Club
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Caviar de vinete
Spaghetti cu zucchini si rosii
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tarta cu crema de branza si zmeura
Piept de pui, la cuptor
Tort de portocale
Chiftelute cu porumb
Tortelete cu crema Toffee
Paine cu orez