Ciorba de miel cu macris

Ciorba de miel cu macris

Ingrediente:

500 gr carne de miel, macris , dupa gust ,ceapa verde 1 legatura ,galbenus 1 ,100 ml smantana, 1 linguri  orez, tarhon, leustean, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se pune in apa rece, impreuna cu ceapa tocata marunt  si o lingurita rasa de sare si se fierbe cca 1 h. Macrisul, fara codite, se spala bine, se ruleaza si se taie fasii. Se adauga la ciorba impreuna cu orezul si se fierb inca 30’.  Se condimenteaza dupa gust. Se ia de pe foc si se drege cu galbenusul frecat cu smantana, se presara cu verdeata tocata din belsug.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de miel cu macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonaci cu nuca si mac
Somon la gratar
Spirale cu Nutella
Pasca cu ciocolata
Piept de pui afumat
Carne de miel in stil mongolez
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Salata de vara cu mozzarella
Tamagoyaki
Taameia
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Muffins cu spanac
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cupola ninsa cu ciocolata
Ciorba de miel