Ciorba de potroace de miel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba de potroace de miel

Ciorba de potroace de miel

Ingrediente:

500 gr maruntaie de miel, 2-3 oase de miel sau oaie ,ceapa verde - 2-3 legaturi, morcov 1, pastarnac 1, patrunjel, radacina si frunze, 1 rosii 5,  500 ml moare de varza, orez 3 linguri ,leustean, marar din belsug

Mod de preparare:

Se fierb oasele, se ia spuma, se scot si se pastreaza supa. In ea se fierbe zarzavatul curatat si tocat marunt. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine curatate se spala si se oparesc, apoi se scurg bine. Se toaca marunt si se pun in oala, se fierb la foc potrivit 30'.
  Se fierbe separat zeama de varza, se ia spuma si se pune peste ciorba. Se adauga si orezul bine spalat, daca nu este suficient de acra, se adauga zeama de lamaie. Pe deasupra se presara verdeta tocata marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de potroace de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Compot de rubarba
Fursecuri simple
Pasta de leustean
Tarta cu vinete
Inghetata prajita
Pate Brisee
Somloi Galuska
Aripioare prajite in crusta
Tartiflette
Vinete umplute
Cupola ninsa cu ciocolata
Supa din trei feluri de peste
Supa crema de ciuperci
Cozonac Grania
Tort de nuci